Η εταιρεία

Το essans.gr με δυο καταστήματα (προς το παρόν) στο Ηράκλειο Κρήτης δραστηριοποιείται στην διάθεση χύμα αρωμάτων τύπου επωνύμων , σαπουνιών , φω μπιζού και καλλυντικών και απευθύνεται σε πελάτες που αναζητούν προϊόντα σε χαμηλές τιμές με κορυφαία ποιότητα και υποδειγματική εξυπηρέτηση.

 Στο essans.gr θα βρείτε χύμα αρώματα τύπου επωνύμων. Η παρασκευή των αρωμάτων γίνεται στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες από τη Ιταλία.

Όλα τα αρώματα είναι κορυφαίας ποιότητας και έχουν μεγάλη διάρκεια. Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας αρώματα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Η επιμονή μας στην υψηλή ποιότητα και τις πολύ χαμηλές τιμές, μας εξασφάλισε την αγάπη και την υποστήριξη των πελατών μας,  ντόπιων ή επισκεπτών από όλα τα μέρη της Ελλάδας, έτσι ώστε να παραγγέλλουν τα  αρώματά τους από εμάς, προτιμώντας μας από αντίστοιχα καταστήματα που υπάρχουν στον τόπο κατοικίας τους.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για αυτή σας την υποστήριξη και να καλέσουμε όσους  από εσάς δεν μας έχετε γνωρίσει, να γίνετε μέλη της εκλεκτής μας παρέας.

Τα καταστηματα μας

1)    Essans  Λ.Καλοκαιρινού 22 Ηράκλειο Κρήτης  τηλ: +30 2810 343337

2)    Essans  Ζωγράφου 1 Ηράκλειο Κρήτης τηλ : +30 2815 106474